Utánpótlás körkép (40. hét)

0
217

Az OSB-s fiúk a Pézügyőr SE-vel és az Alba Regiával, az OSB-s lányok az Érddel, az U14-es fiúk a Dunaújvárossal, az U12-es fiúk a Treff SE-vel és a Budakalásszal, az U11-es lányok az Érddel, az U9-es fiúk a Farkasvárral, az U9-es lányok a Budai Farkasokkal és a Főnix SE-vel játszottak bajnokit az elmúlt héten. Egy helyen minden, ami Budaörs Handball utánpótlás!

Budaörs Handball OSB fiú

NB I/B férfi junior nyugat, bajnoki mérkőzés
Pénzügyőr SE – Tatai AC/Budaörs Handball OSB fiú 28-20 (11-8)

„Az első félidőben megilletődötten kézilabdáztunk, emiatt sok ki nem kényszerített hiba csúszott a játékunkba. Ennek ellenére a helyzeteink megvoltak, csak sajnos nem használtuk ki őket. A második félidőben nagyot küzdöttek a fiúk, teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a 3-4 évvel idősebb játékosokból álló ellenfélnek. Nagyszerű dolgokat csináltunk, de mellette gyermeteg hibákkal fűszereztük a játékunkat. Összességében kiválóan helyt álltunk, rendkívül hasznos mérkőzés volt.” – Neukum Tamás, vezetőedző.

OSB fiú F2-csoport, bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball OSB fiú – Alba Régia KSE 45-18 (22-4)

„Erődemonstráció és fantasztikus játék az első félidőben. A második játékrészben már kevésbé összpontosítottunk, de előre mutató, hogy a pályára lépő játékosok kivétel nélkül tevékeny szerepet tudtak vállalni a győzelemben. Fontosnak tartom, hogy voltak olyan fiúk, akik a múlt heti gyengébb teljesítmény után nagyon nagyot tudtak lépni előre. Remélem, ez mindenki számára jó útmutatás lehet!” – Neukum Tamás, vezetőedző.

 

Budaörs Handball OSB lány

Pest megyei női junior bajnokság – B csoport, bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball OSB lány – ÉRD 24-23 (12-13)

„Mindkét arcunkat megmutattuk az ÉRD elleni mérkőzésen. Helyenként tetszetős játékkal több góllal is vezettünk, azonban kihagyott helyzeteinknek, technikai hibáinknak köszönhetően ellenfelünk rendre egyenlített, és mindkét félidő végén át is vette a vezetést. Az utolsó percekben nagy rohamot indítva megfordítottuk az eredményt és sikerült nyernünk. Örülök, hogy mindenkit pályára tudtam küldeni.” – Rezsnyák Csaba, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U14 fiú

OSB fiú F2-csoport, bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball U14 fiú – Dunaújvárosi AC 23-18 (11-7)

„A mérkőzés pozitívuma az eredményen kívül, hogy viszonylag jól meg tudtuk oldani ellenfelünk veszélyes játékosának a semlegesítését. A csapat dicséretet érdemel, hogy újabb értékes győzelmet aratott a serdülő bajnokságban, de korántsem szabad elégedetten hátradőlnünk. Minden téren lassabb a játékunk, mint amit elvárnék, és még mindig vannak érthetetlen fegyelmezetlenségeink támadásban és védekezésben egyaránt. Ezen gyorsan javítanunk kell! Szeretném kiemelni kapusunk nagyszerű teljesítményét, aki sérülten vállalta a játékot, és kulcsfontosságú szituációkban többször is kisegítette a csapatot.” – Csik Ákos, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U12 fiú

U12 fiú, Kovács László régió A, bajnoki mérkőzések
Budaörs Handball U12 fiú – Treff 07 SE 32-13
CYEB-Budakalász U12 – Budaörs Handball U12 fiú 10-34

„Gratulálok a fiúknak hétvégi teljesítményükhöz! Gyengébb ellenfelekkel játszottunk, mégis végig hajtottak, küzdöttek a mérkőzéseken és a hibáinkat, hiányosságainkat is szépen javítjuk, pótoljuk. Még hosszú út áll előttünk, nagyon sokat kell tanulnunk. Ezúton is jobbulást kívánunk a csapat egyik irányítójának, Kovács Boldinak!” – Simon Róbert, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U11 lány

U11 lány, Kovács László régió C, bajnoki mérkőzések
ÉRD – Budaörs Handball U11 lány 14-11 (8-3)
Budaörs Handball U11 lány – Szentendrei NKE 10-0

„Az Érd elleni meccs elején bealudtak a lányok, de a második játékrészben sikerült visszakapaszkodnunk. Küzdeni akarásból jelesre vizsgázott az egész csapat. Nagyon keményen és egységesen működött a védekezésünk. Büszke voltam rájuk, a vereség ellenére is gratulációt érdemelnek. A másik mérkőzésen sajnos az ellenfelünk nem tudott megfelelő létszámmal kiállni, így 10-0 eredmény került a jegyzőkönyvbe.” – Szamoránsky Anikó, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U9 fiú

U9 fiú, Kovács László régió, bajnoki mérkőzések
Budaörs Handball U9 fiú – Farkasvár DSE 11-8 (5-2)
Budai Farkasok NKFT – Budaörs Handball U9 fiú 0-10

„Egészséges izgalommal várták a fiúk az első mérkőzéseiket. Mindenki bemutatkozott és nagyon boldogok voltunk,hogy győztesen hagytuk el a pályát. Bátran és ügyesen játszottak a srácok, amihez nagyon jó kapusteljesítmény is járult. Gratulálok nekik! Szerettünk volna még játszani, de sajnos ellenfelünk nem jelent meg a helyszínen.” – Földes Viktória, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U9 lány

U9 lány, Kovács László régió, bajnoki mérkőzések
Budai Farkasok NKFT – Budaörs Handball U9 lány 5-17 (0-12)
Főnix SE – Budaörs Handball U9 lány 9-21 (2-10)

„Szívből gratulálok a csapatomnak, sokaknak ez volt életük első tétmérkőzése! Mindkét meccsen a védekezés igazi csapatmunka volt, egytől egyig mindenki harciasan, hatékonyan teljesített. Külön gratulálok Katus Veronka játékához, emberfelettit teljesített. Különösen örültem, hogy a két meccsen dobott 34 gólja mellett igyekezett a társait is kiszolgálni. A többieknek még a helyzetkihasználásban kell előrébb lépniük.” – Szamoránsky Anikó, vezetőedző.