Utánpótlás körkép (48. hét)

0
211

Hét utánpótlás alakulatunk folytatta a korosztályos küzdelmeket az elmúlt héten. Nagy küzdelmek, kiélezett csaták, kiemelkedő teljesítmények csapat és egyéni szinten, újabb hasznos tanulságok. Minden, ami Budaörs Handball utánpótlás!

 

Budaörs Handball OSB lány

Pest megyei junior bajnokság
Dömsödi USE – Budaörs Handball OSB lány 23-20 (8-12)

„Nem várt vereséget szenvedtünk szombaton egy olyan mérkőzésen, ahol rengeteg pozitívum és értékelhető momentum volt csapatom részéről. Nagyon jól védekeztünk, a legtöbb faultot ma adtuk, de sajnos ez a koncentráció a támadásban már nem valósult meg. Közel öt tucat helyzetünknek, ami számszerűleg dicséretes, csak a harmadát tudtuk eredményesen befejezni. Gratulálok a Dömsödnek!” – Rezsnyák Csaba, vezetőedző.

KSB bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball OSB lány – Nemzeti Kézilabda Akadémia 13-46 (6-24)

„Az ország egyik legerősebb, válogatott korosztályos csapatával találkoztunk. Nem tudtunk megfelelő ellenállást mutatni a NEKA támadásai ellen. A lányok küzdöttek, de sajnos óriási különbség van a két csapat között mind tempóban, mind játéktudásban. Látjuk, hol tartanak a top csapatok, hova szeretnénk eljutni és fejlődni. Kedden fogadjuk a listavezető Dunaújvárost, ahol hasonló játékkal találkozunk majd, ezért remélem mind védekezésben, mind támadásban hatékonyabbak leszünk.” – Rezsnyák Csaba, vezetőedző.

 

Budaörs Handball OSB fiú

NB I/B junior bajnoki mérkőzés
Tatai AC/Budaörs Handball OSB fiú – Alba-MÁV Előre 29-34 (18-17)

„Egyenrangú ellenfelek csatájában a kevesebb ki nem kényszerített hibát elkövető csapat nyerte a mérkőzést. A lőtt gólok száma már megközelítette az elvártat, de a kapott gólok jó része gyermeteg hibáinkból született. Fizikálisan és a játék minőségében az ellenfelünknél jobbak voltunk, de mint az eredmény is mutatja, ez kevés a győzelemhez. Szakács Bálint remek bravúrokat mutatott be a kapuban, de tud ennél még sokkal jobban is védeni. Matuszka Balázs most már rendszerint jól játszik és szerencsére Sztankovics Patrik is egyre inkább magára talál. Fontos még, hogy ugyan felváltva, de mindig vannak kiemelkedő teljesítmények a csapatban, ami biztató a jövőre nézve.” – Neukum Tamás, vezetőedző.

OSB bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball OSB fiú – Diósdi DSE 39-22 (22-8)

„Szakmailag nehezen értékelhető mérkőzésen az általában kevesebbet játszó játékosok sokat tudtak játszani, valamint a második félidő teljes időtartamában gyakorolni tudtuk az emberhátrányos védekezést és támadást. Így a vártnál szorosabb eredmény született.” – Neukum Tamás, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U14 fiú

OSB bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball U14 fiú – Alba Regia KSE 26-19 (14-8)

„Nagyon gyenge mérkőzést játszottunk. Nyomaiban sem emlékeztetett a csapat játéka arra, amit megbeszéltünk és ami elvárható lenne. Sajnos egy egész szezonra is sok technikai hiba és dekoncentráltság jellemzett minket. Remélem, időben jött a figyelmeztetés, mert ennél jóval nehezebb feladatok várnak ránk!” – Csik Ákos, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U12 fiú

U12 bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball U12 fiú – CYEB-Budakalász 29-13 (13-6)

„A hétvégi fordulónk első mérkőzését a bátor, dinamikus egyéni támadójáték, illetve az edzésről edzésre szépen fejlődő kreatív páros kapcsolatok jellemezték. Különösen nagy öröm volt számomra látni az irányító-beálló kapcsolatokból kialakított helyzeteket. Technikai hibáink elvétve voltak. Magabiztos, tudatos játékot mutattunk!” – Simon Róbert, vezetőedző.

U12 bajnoki mérkőzés
Treff 07 SE – Budaörs Handball U12 fiú 20-25 (9-12)

„A második meccs az első ellenkezője volt. Sok hibával játszottunk mind védekezésben, mind támadásban. Elfogyott a koncentráció! Nincs mit tenni, vannak és lesznek is ilyen meccseink, azonban tanulunk belőle és megyünk tovább az általunk kijelölt úton. Gratulálok csapatomnak a két győzelemhez, Ekker Lórinak pedig az attraktív támadójátékáért!” – Simon Róbert, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U11 lány

U11 bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball U11 lány – ÉRD 15-21 (6-10)

„Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, de sajnos sok technikai hibával kezdtük az összecsapást, így végig futottunk az eredmény után. A drukkot le kellene küzdenünk a jövőben, ugyanakkor a szívünk a helyén volt és az akarással sem volt gond. Sajnálatos, de úgy érzem, a játékvezetés továbbra sem nekünk kedvez.” – Szamoránsky Anikó, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U9 lány

U9 lány bajnoki mérkőzések
Budaörs Handball U9 lány – ÉRD 14-10 (8-3)
Szentendrei NKE – Budaörs Handball U9 lány 3-21 (1-15)

„Nagyon ügyesen, élvezetesen és bátran kézilabdáztak a lányok. Megérdemelten nyertük meg mind a két mérkőzést. Számomra külön öröm, hogy minden egyes játékosom betalált, ami remélem, az önbizalmukat még jobban növeli. Gratulálok a csapatomnak a győzelmekhez!” – Szamoránsky Anikó, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U9 fiú

U9 fiú bajnoki mérkőzések
Budaörs Handball U9 fiú – Farkasvár DSE 10-17 (6-7)
Vác – Budaörs Handball U9 fiú 3-21 (2-12)

„Az első meccset nagyon elrontottuk, sok labdát elszórtunk, bizonytalanok voltunk támadásban és védekezésben is. A második mérkőzés már sokkal jobban sikerült, bátrabban játszottak a fiúk és külön öröm, hogy mindenki szerzett gólt a mérkőzésen. Gratulálok a fiúknak, dolgozunk tovább!” – Földes Viktória, vezetőedző.