Üdvözöljük a vadonatúj budaorshandball.hu-n!

0
230

A női kézilabda kontinensviadal adta bajnoki szünet lehetőséget nyújtott számunkra, hogy élvonalbeli klubunkhoz méltó, a mai modern kor elvárásainak megfelelő honlapot hozzunk létre. Bízunk benne, hogy megérte a vadonatúj weboldalba ölt rengeteg munkaóra és sok örömöt szerzünk vele a budaörsi kézilabda családnak!

Elsődleges célunk volt, hogy felnőtt női csapatunk szurkolói, a nálunk kézilabdázó fiatal sportolók és hozzátartozóik, valamint a klubunk iránt érdeklődő felhasználók igényeit egyszerre betöltsük. Igyekeztünk megtalálni a legmegfelelőbb struktúrát, amit a 2016/2017-es szezonra megújult arculatunk vizuális elemeivel párosítottunk. Kellően informatív, jól átgondolt, könnyen kezelhető felületet szerettünk volna létrehozni.

NB I-es csapatatunk és játékosaink bemutatásán túl természetesen a jövő nagyjai, utánpótlás együtteseink is felkerültek az oldalra. A legfrissebb hírek, az általános tudnivalók, a jegy és bérletinformációk, a bajnoki eredmények, tabella és menetrend, webshop valamint a képgalériák mellett közösségi oldalaink tartalmai is helyet kaptak weblapunkon.

Mondanunk sem kell, hogy a munka ezzel még korántsem ért véget, a budaorshandball.hu folyamatosan fejlesztés alatt áll. Példának okáért terveink között szerepel online áruházunkban az internetes jegyvásárlás lehetőségét biztosítani. Fáradhatatlanul dolgozunk tovább, hogy a jövőben még teljesebb legyen a felhasználói élmény, ám addig is jó barangolást kívánunk!

TEMPÓ BUDAÖRS!