Lepje meg szeretteit Budaörs Handball ajándékcsomaggal karácsonyra!

0
256

Klubunk különleges ajándékötlettel szeretne kedveskedni az ünnepekre készülődő szurkolóinak. Az egyedi csomagolású Budaörs Handball ajándékcsomag a szezon hátralévő kilenc hazai NB I-es bajnoki mérkőzésére érvényes bérlet mellett egy limitált szériás karácsonyi pólót tartalmaz. Ez az ajándék egyetlen Budaörs rajongó karácsonyfája alól sem hiányozhat!

Szezonbérlet

A 2016/2017-es szezon hátralévő részében még kilenc hazai bajnoki mérkőzés vár Mihály Attila lányaira. A közvetlen riválisok ellen vívott kiélezett csaták mellett igazi nagycsapatok és világsztár játékosok sokaságát soraiban tudó Győri Audi ETO KC is pályára lép még Budaörsön. A bérlet természetesen már december 30-án a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira is érvényes!

Budaörs Handball karácsonyi póló

Az egyedi csomagolás egy limitált szériás Budaörs Handball karácsonyi pólót is tartalmaz, melyben biztosan a legmenőbb lesz a karácsonyi képeken!

Az ajándékcsomag ára 9990 Ft, megvásárolható limitált darabszámban december 9-től a Budaörs Handball Irodában (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.). További részletekről érdeklődjön az info@budaorshandball.hu emailcímen!