Utánpótlás játékosaink a rászoruló gyermekek karácsonyáért

0
236

Simon Róbert vezetőedző és U12-es fiú csapatának kezdeményezésére decemberben a Budaörs Handball utánpótlás alakulatai ajándékgyűjtésbe kezdtek, hogy szebbé varázsolják nehéz sorsú gyermekek ünnepét. A klub képviseletében a fiúk maroknyi csapata csütörtök délelőtt átadta a saját kezűleg becsomagolt ajándékokat a budaörsi Esély Szociális Társulat munkatársainak, hogy még időben célba érjenek a csomagok.

„Nagy örömömre, amikor felvetettem az ötletet a szülők és a gyerekek is egyből partnerek voltak a megvalósításban. Lassan és nehezen indult a gyűjtés, de annál hatásosabban és eredményesebben zárult az akció. Miután megteremtettük a lehetőséget az ajándékozásra, egyre több felajánlást kaptunk, szépen sorban csatlakoztak hozzánk a többiek is. Úgy gondolom, a gyerekek átérezték, hogy adni is legalább annyira jó, mint kapni, lelkesen hozták, majd nagy gonddal, összedolgozva csomagolták a játékokat és könyveket. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki részese volt a folyamatnak!” – nyilatkozott honlapunknak Simon Róbert, vezetőedző.

Áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk mindenkinek a Budaörs Handball játékosai, szakvezetői és munkatársai nevében!