Négy utánpótlás bajnokságban zárult az alapszakasz

0
243

Női junior és ifjúsági alakulatunk a Siófokot, a serdülő lányok a Győrt fogadták a hétvégén Budaörsön. Az U14-es fiúk a kiemelt korosztályos bajnokságban, az U12-es lányok az U13-as III. osztályban harcolták ki a részvételt a felsőházi rájátszásban. Az U13-as lányok a kiemelt bajnokság, az U12-es fiúk az U14-es II. osztály alsóházában folytatják. Az U10 fiúk és lányok is dupláztak vasárnap. Utánpótlás körkép, egy helyen minden, ami Budaörs Handball utánpótlás!

 

Budaörs Handball női junior

NB I női junior, bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball női junior – Siófok KC 20-41 (11-22)

„Gratulálok a jól felkészített siófoki csapatnak!” – Fülöp Péter, vezetőedző.

 

Budaörs Handball női ifjúsági

NB I női ifjúsági, bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball női ifjúsági – Siófok KC 21-37 (10-21)

„Nem voltunk egy súlycsoportban az ellenfelünkkel, ismét nagyon sok gólt kaptunk. Bátortalan támadójátékot mutattunk a jól védekező siófokiakkal szemben.
Nagy Dorka teljesítménye volt elfogadható ezen a mérkőzésen!” – Fülöp Péter, vezetőedző.

 

Budaörs Handball OSB lány

KSB nyugat, bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball OSB lány – Győri ETO KC 13-43 (9-19)

„Megilletődötten és bizonytalanul kezdtük a mérkőzést, így az első játékrész felére már tíz góllal vezetett ellenfelünk. A rákövetkező 12 percben sikerült rendezni sorainkat és döntetlen eredményt produkálni, amely arra volt elég, hogy ne nőjön tovább a már kialakult különbség. Nagyon bíztam benne, hogy szorosabbá is tehetjük a mérkőzést, de a második félidőben sajnos megmutatkozott a fizikai és tudásbeli különbség. Az ETO könyörtelenül átgázolt rajtunk, amihez mi csak asszisztálni tudtunk. A sikeres közel negyedórára kell építenünk és dolgoznunk tovább, hogy előre mozduljunk.” – Rezsnyák Csaba, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U14 fiú

U14 I. osztály bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball U14 fiú – Bp. Elektromos SE 19-13 (10-6)

„Jól kezdtük a mérkőzést, aztán érthetetlen módon leblokkoltunk. Sokat hibáztunk, elvétve, csak rövid időkre tudtunk az elvárható szinten kézilabdázni. A védekezést energiatakarékosan, kevés lábmunkával próbáltuk megoldani, aminek köszönhetően rendre emberhátrányba kerültünk. A győzelem ellenére nem lehetünk elégedettek, ennél jobb teljesítményre vagyunk képesek, kár, hogy ezt a pályán most nem sikerült bebizonyítanunk.” – Csik Ákos, vezetőedző.

Budaörs Handball U14 fiú – FTC 13-20 (6-10)

„Ez volt az a mérkőzés, ahol a vereség ellenére nagy dicséret illeti a fiúkat. Az eredmény alakulásától függetlenül még tetemesebb hátrányban sem adták fel egy pillanatra sem. Hősiesen küzdöttek nagyobb, erősebb ellenfeleikkel szemben. Ha ezzel a mentalitással, hozzáállással kézilabdázunk a későbbiekben, sok örömet fogunk szerezni azoknak, akik szurkolnak nekünk.” – Csik Ákos, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U13 lány I.

U13 I. osztály bajnoki mérkőzések
Budaörs Handball U13 lány I. – Ipress Center-Vác 21-26 (9-14)
Budaörs Handball U13 lány I. – ASI DSE 16-19 (6-9)

„Két komoly meccset játszottunk a hétvégén. Nem tudom miért, de a Vác ellen beragadtunk, sápadtan, izgulva, nagyon sok hibával játszottunk az első tíz percben. Az ekkor kialakult különbséget sajnos már nem is tudtuk ledolgozni a mérkőzés hátralévő részében. A második meccsnek nem volt igazi tétje, mivel az ellenfél a minimum 14 játékos helyett csak 11-et hozott magával, így hivatalosan 10-0-ra mi nyertük a találkozót. Az ASI ellen már ügyesebbek voltunk, keményen harcoltunk, de a játékvezetők nagyon szigorúak voltak és a sok kiállítás nagyban hátráltatott bennünket.” – Nagy Zsuzsánna, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U13 lány II.

Budaörs Handball U13 lány II. – Inárcs-Örkény KC 13-8 (8-4)
Diósdi DSE – Budaörs Handball U13 lány II 6-24 (2-13)

„Rendkívül elégedett vagyok a lányokkal! Az Inárcs elleni meccsen még sok ziccert kihagytunk, ám így is simán nyertünk. A Diósd ellen összeszedték magukat a lányok, ekkor már a ziccereket is jó százalékban értékesítettük és több olyan indítást is mutattunk, amit jó volt nézni. Gratulálok a lányoknak, megérdemlik, hogy a felsőházban folytassák!” – Nagy Zsuzsánna, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U12 fiú

U14 II. osztály bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball U12 fiú – Budakalászi SC 24-20 (13-10)

„Csoportunk utolsó fordulójának első mérkőzésén óriási bravúrt vittek végbe játékosaim. Egy olyan csapattal játszottunk, akik az első fordulóban kilenc góllal múltak felül bennünket. Teljes koncentráció és elszántság jellemezte a csapatot a kétszer 20 perc alatt. Az előzetes mentáltréneri felkészítés számokban is megmutatkozott, így sikerült végül a játék minden elemében felülmúlnunk a Budakalász együttesét. Gratulálok csapatomnak és segítőimnek!” – Simon Róbert, vezetőedző.

U14 II. osztály bajnoki mérkőzés
Budai Farkasok NKFT – Budaörs Handball U12 fiú 35-18 (30-15)

„A második meccsen a csoport bajnokával, a Budai Farkasokkal találkoztunk. 160-as gólkülönbségük magáért beszél, támadásaik kiemelt hatékonyságúak, de a védelmük sebezhető, és ezt 18-szor be is bizonyítottuk. Sajnos a mi védekezésünk sem volt már olyan zárt és határozott, amiből könnyű gólokat kaptunk. Azonban ezen az összecsapáson is eredményesebbek voltunk, mint az első találkozón, s hasznos tapasztalatokra tettünk szert!” – Simon Róbert, vezetőedző

 

Budaörs Handball U11 lány

U11 Dunaújvárosi házi bajnokság
Budaörs Handball U11 lány – DKKA 13-14 (4-7)
Budaörs Handball U11 lány – Pénzügyőr 27-10 (12-7)

„A Dunaújváros ellen bealudtunk a mérkőzés elején, de pozitívum, hogy sikerült visszakapaszkodnunk, és egy szoros mérkőzést játszanunk egy kiváló csapat ellen. A védekezés keménységével nagyon elégedett vagyok, a támadójátékunkban maradtak hiányérzeteim. A Pénzügyőr ellen végig nagyon jól játszott a társaság, mindenki hozzátett a győzelemhez. Kiemelném Kircsi Fanni játékát, aki meccsről meccsre kiváló teljesítményt nyújt, remek észrevételei alapján nagyszerűen szolgálja ki társait. Gratulálok a lányoknak!” – Szamoránsky Anikó, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U10 lány

U10 bajnoki mérkőzések
Szigetszentmiklósi NKSE – Budaörs Handball U10 lány 8-15 (5-9)
Budaörs Handball U10 lány – VSE Dunakeszi 32-7 (17-2)

„Mindkét mérkőzést magabiztosan nyertük, nagyon harcosan és elszántan játszottak a lányok. Külön öröm számomra, hogy igazi csapatként kézilabdáztunk, remekül védtek a kapusaink és minden egyes mezőnyjátékosom betalált. A labdaszerzéseink és a gyors lerohanásaink által sok könnyű gólt sikerült elérnünk. Gratulálok a lányoknak!” – Szamoránsky Anikó, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U10 fiú

U10 bajnoki mérkőzések
Budaörs Handball U10 fiú – Százhalombattai VUK SE 28-7 (13-4)
Budaörs Handball U10 fiú – Diósdi DSE 16-5 (9-5)

„Mindkét mérkőzést magabiztosan nyertük meg, de maximálisan csak az elsőn nyújtottunk olyan teljesítményt, amivel elégedett lehetek. A Diósd ellen már nem pörgött fel a csapat és rengeteg technikai hibával játszottunk. Gratulálok a fiúknak, összességében nagyszerűen küzdöttek és olykor nagyon szép támadásokat vezettek!” – Földes Viktória, vezetőedző.