Ragyogó győzelmek és előremutató játék

0
223

Női ifjúsági csapatunk két ponttal tért haza Vácról. A serdülő lányok egyenrangú ellenfelei voltak a jóval erősebb székesfehérváriaknak. Az OSB-s fiúk otthon folytatták győzelmi sorozatukat. Az U13-as és az U12-es lányok Dunaújvárosban a DKKA Kupán, az U11-es fiúk Budaörsön az Ötösök tornáján gyakoroltak. Az U9-es alakulataink jó játékkal négyből négyet nyertek a hétvégén. Utánpótlás körkép, egy helyen minden, ami Budaörs Handball utánpótlás!

 

Budaörs Handball női junior

NB I női junior bajnoki mérkőzés
Ipress Center-Vác – Budaörs Handball női junior 47-18 (22-9)

„A Vác csapata leckét adott nekünk a mai napon, tudatosan, harcosan, jól kézilabdáztak. Sajnos akiknek húzni kéne a csapatot, ma erre nem voltak képesek, és csapatként sem tudtunk együttműködni, csak pár momentum jutott ebből. Gratulálok a váciaknak!”Fülöp Péter, vezetőedző.

 

Budaörs Handball női ifjúsági

NB I női ifjúsági bajnoki mérkőzés
Ipress Center-Vác – Budaörs Handball női ifjúsági 26-33 (14-19)

„Jól kezdtük a mérkőzést, átlövésekből és betörésből is szereztünk szép találatokat, és “nyitott” védekezéssel igyekeztünk megállítani a váciak gólerős átlövőit. A félidő második részében többször jól vettük észre beállónkat, erről a posztról is biztos kézzel lőttük a gólokat. A szünet után növeltük előnyünket, több formációban is jól kézilabdáztunk. Össze kell még szoknunk, és a védekezésben is koncentrálni folyamatosan, akkor lesz még alkalmunk örülni a további bajnoki mérkőzéseinken. Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez! Ma is voltak, akik a társaik segítségével kiemelkedőt nyújtottak, többek között Gembiczki Pötyi, Rácz Pannika, Szarvas Bika, Nagy Dorka, Sejlinger Tekla.”Fülöp Péter, vezetőedző.

 

Budaörs Handball OSB lány

KSB nyugat, bajnoki mérkőzés
Budaörs Handball – Alba Fehérvár 15-18 (7-9)

„A vereség ellenére csak pozitívumot tudok mondani a mérkőzésről. A Fehérvár előrébb tart, mint mi, mégis egyenrangú ellenfelei voltunk ezen a mérkőzésen. A bajnokság eddigi legösszeszedettebb játékát produkáltuk és a hibák ellenére is csak dicséret illeti a csapatot. A védekezésünk összhangban volt a kapusainkkal, támadásban nagyon kreatívan játszottunk, sajnos sok helyzetet puskáztunk el, amit rutinosabb ellenfelünk kihasznált. Remélem, erre a felfogásra és játékra építve tudunk majd játszani kedden a Csepel vendégeként. Köszönjük kitartó és fáradhatatlan szülői gárdánk buzdítását!”Rezsnyák Csaba, vezetőedző.

 

Budaörs Handball OSB fiú

OSB fiú F középdöntő felsőház
Budaörs Handball OSB fiú – PLER-Budapest II 35-22 (15-10)

„Kivétel nélkül minden pályára lépő játékosomat dicsérni tudom azért az alázatért, ahogy a mérkőzéshez állt. Nem várt, az utolsó pillanatokban kiderült betegségek, sérülések miatt most sem sikerült mindenkinek játszani, de a többiek tökéletesen helytálltak a társaikért is. Hibáink továbbra is vannak, de fizikálisan magasan felülmúltuk az ellenfél kifejezetten ügyes, tehetséges, de fiatalabb játékosait. A játék minden elemében lényegesen többre vagyunk képesek, de türelmesen várjuk a kemény munka eredményét, aminek egyszer csak jönnie kell. Matuszka Balázs most is kiválóan mozgatta a csapatot, az elmúlt időszakhoz képest kiemelkedett végre Kozma Bálint játéka és nagy örömmel töltött el a frissen hozzánk érkezett Sejlinger Kolos teljesítménye. Miklós Alex és Sztankovics Patrik most már sorozatban jól teljesít, de a többiek játéka is pozitív volt.”Neukum Tamás, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U14 fiú

OSB fiú F középdöntő felsőház
Szigetszentmiklósi KSK – Budaörs Handball U14 fiú 26-25 (13-14)

„A mérkőzés nagy részében jól küzdöttünk, ügyesen kézilabdáztunk. Aztán sajnos a végéhez közeledve elfogyott az erőnk. Hátul tartottuk ugyan magunkat, de támadásban rendre rossz döntéseket hoztunk. Betegségek és sérülések miatt a belső posztokon nem lehetett frissíteni a csapatot, ami meg is pecsételte a sorsunkat a hajrában.”Csik Ákos, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U13 lány

DKKA Kupa:
Budaörs Handball U12 lány A – Budaörs Handball U12 lány B 14-6
DKKA – Budaörs Handball U13 lány 13- 11
DKKA B – Budaörs Handball U12 lány A 16- 6
DKKA A – Budaörs Handball U12 lányB 9 – 12
Budaörs Handball U13 lány – DKKA 11- 17

„A dunaújvárosi házi bajnokság ismét nagyon jó alkalmat kínált a lányoknak a gyakorlásra. Ezúttal nem csak az U12-es, hanem az U13-as csapat is részt vett a fordulóban. Próbáltam úgy forgatni a csapatokat, hogy mindenki a lehető legtöbb időt töltse a pályán. Hasznos meccseket játszottunk.”Nagy Zsuzsánna, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U12 fiú

Ötösök tornája:
Budaörs Handball U11 fiú -Treff 07 SE 23-3
Diósdi DSE – Budaörs Handball U11 fiú 13-14

„Ezen a hétvégén mi adtunk otthont az Ötösök tornája következő fordulójának. Itthon mindig élmény játszani főleg, ha az éppen nem játszó csapattársak is kijönnek szurkolni a szülőkkel együtt. Euforikus hangulatot teremtettek. Ezek a mérkőzések hónapról hónapra elérik céljukat. Azon játékosaink, akik rövid ideje pallérozódnak nálunk, vagy korosztályosan kevesebb mérkőzéshez jutnak, lehetőséget kapnak az eddig tanultak éles helyzetben való gyakorlására. Ezen a napon még az eredmények is mutatták, hogy bizony ők is szépen fejlődnek.”Simon Róbert, vezetőedző

 

Budaörs Handball U9 lány

U9 lány bajnoki mérkőzések
Gyömrő VSK – Budaörs Handball U9 lány 8-17
Budaörs Handball U9 lány – Mogyoródi KSK 28-2

„Mindkét mérkőzésen nagyon ügyesen, harcosan játszottak a lányok. A jövőre nézve nagyon biztató, hogy a korosztályából kiemelkedő Katus Veronka mellé egyre többen nőnek fel és meccsről meccsre egyre eredményesebbek a többiek is. Gratulálok a csapatnak a győzelmekhez!”Szamoránszky Anikó, vezetőedző.

 

Budaörs Handball U9 fiú

U9 fiú bajnoki mérkőzések
Budaörs Handball U9 fiú – Farkasvár DSE 24-22 (9-8)
Budaörs Handball U9 fiú – Százhalombattai VUK SE 22-12 (14-4)

„Kicsit foghíjasan érkeztünk erre a fordulóra, büszke vagyok a fiúkra, hogy így is nagyon szépen helyt álltak. Gólokban gazdag mérkőzéseket játszottunk, amelyek közül a Farkasvár elleni kifejezetten izgalmasra, fordulatosra sikerült és a végén nagy örömünkre mi jöttünk ki győztesen. Csak gratulálni tudok a fiúknak, igazi csapatmunka volt ez a két siker, mindenki szerzett gólt és a nap végén boldogan hagytuk el a pályát.”Földes Viktória, vezetőedző.