Eszköznyilvántartástól a videóelemzésig

0
7

A Budaörs Handball immáron fél éve használja a Trackateam nevű professzionális sportmenedzsment szoftvert minőségi utánpótlás neveléséhez és a játékosok fejlődésének nyomon követéséhez.

A szervezési feladatok megkönnyítésében a Trackateam az eseményszervező funkcióján keresztül nyújt segítséget, melynek köszönhetően átláthatóbbá vált a klub programbeosztása. Az adminisztrációs területen kiemelendő támogatást ad az eszközkezelő modul, ami lehetővé teszi, hogy teljes egészében átláthatóvá váljanak az eszközmozgások, legyen szó beszerzésről, eszközök kiadásáról, visszavételéről vagy selejtezésről.

Az elmúlt fél év tapasztalatai szerint az adminisztrációs feladatokon túl a szakmai munkára is pozitív hatással van a Trackateam rendszer. Mind az edzés tervező, mind a mérkőzés kezelő könnyen áttekinthetővé teszi az eseményeket, segít a lebonyolításukban, a megosztható gyakorlattár pedig lehetőséget biztosít a klubon belüli szakmai együttműködés erősítésére.

A Trackateam csapatával történő munka keretében nemrég egy kiemelkedően új modult kapott a Budaörs Handball. Mostantól már a Trackateam Videóelemző rendszere is segíti az edzőket és a játékosokat a felkészülésben.