Jelentkezz önkéntesnek a budaörsi csörgőlabda vb-re!

0
415

Tapasztald meg a csörgőlabda világának egyedülálló hangulatát, és légy részese egy rendkívül különleges sporteseménynek. Jelentkezz a budaörsi ifjúsági csörgőlabda világbajnokság önkéntes csapatába, segítsd munkáddal ennek a fantasztikus sporteseménynek a sikeres lebonyolítását!

A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Kézilabda Szövetség szervezésében 2017. június 30-július 8. között Budaörsön rendezik az IBSA U19 Csörgőlabda Világbajnokságot, melynek szervező csapatába lelkes, nyitott önkéntesek jelentkezését várjuk! Tapasztald meg a para sportesemények egyedülálló hangulatát, szerezz életre szóló élményeket és barátokat, legyél önkéntes!

Jelentkezési feltétel: betöltött 16. életév
Előny: angol nyelvtudás (vagy egyéb idegen nyelv ismerete)

Munkavégzés helye: Budaörs (Budapest-Budaörs között ingyenes transzfert biztosítanak a szervezők az önkéntesek számára)
Esemény időpontja: 2017. június 30.–július 8.

A munkára június 29-július 8. között előre egyeztetett beosztásban számítunk! Munkavégzésedről igazolást tudunk adni, mely akár iskolai közösségi szolgálatra is elszámolható!

Az önkénteseknek étkezést biztosítunk, szállást azonban nem!
Jelentkezési határidő: 2017. június 16. péntek, 12 óra

Regisztrálj! Jelentkezz! Várunk! Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt (http://www.sportonkent.hu/events/14) és legyél önkéntes egy nemzetközi rendezvényen! Segítséget a jelentkezés menetéhez az innen letölthető pdf-ben találsz.

További információk, segítségnyújtás: albertdora@sportonkent.hu

Fotó: images.sports.cn