„Már óvodás korúak is szívesen járnak az edzéseinkre“ – Szezonértékelő 1.

0
52

Szezonértékelő sorozattal zárjuk az évet. A legkisebb utánpótlás korosztálytól egészen a felnőtt csapatig haladva napi egy cikkben vezetőedzőink foglalják össze a legfontosabbakat. Klubunk legifjabb tagjai az előkészítő csoportosok. Felnőtt NB I-es csapatunk két oszlopos tagja, Juhos Kata és Zsigmond Vivien hétről hétre változatos programon keresztül igyekezett megmutatni a legkisebbeknek a kézilabda és a mozgás örömét.

„Előkészítő csoportunkat idén is fiúk és lányok alkották vegyesen, 9 éves korig. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a kisiskolás gyerekek mellett már óvodás korúak is szívesen járnak az edzéseinkre. Célunk a sportág alapjainak elsajátítása játékos, kézilabda jellegű feladatok segítségével. Igyekszünk minél specifikusabb foglalkozásokat tartani, hiszen a legidősebb játékosaink a következő szezontól már az U9-es csapatainkat erősítik, akik versenykörülmények között is megmérettetnek“ – nyilatkozott honlapunknak Juhos Kata és Zsigmond Vivien.

Előkészítő csoport 2016-2017

„Már óvodás korúak is szívesen járnak az edzéseinkre“ – Szezonértékelő 1.Szezonértékelő sorozattal zárjuk az évet. A legkisebb utánpótlás korosztálytól egészen a felnőtt csapatig haladva napi egy cikkben vezetőedzőink foglalják össze a legfontosabbakat. Klubunk legifjabb tagjai az előkészítő csoportosok. Felnőtt NB I-es csapatunk két oszlopos tagja, Juhos Kata és Zsigmond Vivien hétről hétre változatos programon keresztül igyekezett megmutatni a legkisebbeknek a kézilabda és a mozgás örömét.„Előkészítő csoportunkat idén is fiúk és lányok alkották vegyesen, 9 éves korig. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a kisiskolás gyerekek mellett már óvodás korúak is szívesen járnak az edzéseinkre. Célunk a sportág alapjainak elsajátítása játékos, kézilabda jellegű feladatok segítségével. Igyekszünk minél specifikusabb foglalkozásokat tartani, hiszen a legidősebb játékosaink a következő szezontól már az U9-es csapatainkat erősítik, akik versenykörülmények között is megmérettetnek“ – nyilatkozott honlapunknak Juhos Kata és Zsigmond Vivien.

Közzétette: Budaörs Handball – 2017. június 13.