Tagdíj befizetési időszak

0
430

Tisztelettel felhívjuk a kedves szülők és játékosaink figyelmét, hogy az szeptemberre esedékes tagdíjbefizetés határideje: 2017. szeptember 15. A befizetést, ahogy eddig is, kényelmesen, egyszerűen banki átutalással rendezhetik. A tagdíj összege a 2017/2018-as szezonban egységesen 6000 ft/fő/hó.

Tájékoztató a tagdíjfizetési rendről a
Budaörsi Kézilabda Sportegyesület játékosai számára

1. A tagdíjfizetési kötelezettség onnantól kezdve él, hogy a sportoló hivatalosan belép az egyesületbe. Szezon közben érkező játékosoknak visszamenőleg értelemszerűen nem kell fizetnie.

2. Tagdíjat augusztus 1. – június 30. között kell fizetnie a játékosnak a Budaörsi Kézilabda Sportegyesület javára, július hónapban nem.

3. 2017. január 31-el a készpénzes tagdíjbefizetés megszűnt! Abban az esetben, ha valakinek nincs lehetősége az utalásra, az ország bármely OTP Bank fiókjában készpénzzel befizetheti az összeget a megadott számlaszámra.

4. Tagdíjbefizetés határideje adott tárgyhó második hetének utolsó munkanapja, tagdíjat az adott hónapra fizeti a játékos.

5. A tagdíj összege a 2017/2018-as szezonban egységesen 6 000 ft/fő/hó.

6. Tagdíjat a Budaörs Handball által biztosított csoportos és egyéni foglalkozásokon résztvevő sportolónak kell fizetnie. Tartós sérülés esetén az edzővel történt egyeztetés után a tagdíjfizetés felfüggeszthető.

7. Egyesületünk tagjainak az edzéslehetőségeken és versenyeztetésen túl ingyenes belépést biztosít felnőtt csapatunk hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzéseire.

Utalni az alábbi bankszámlára tudnak, a közleményben feltüntetve a játékos nevét és a csapatát:

Budaörsi Kézilabda Sportegyesület
OTP Bank
11742173-20174941

További információk és a befizetési egyenleg lekérdezése a játékos edzőjénél, vagy a melo.adam@budaorshandball.hu email címen lehetséges.