Támogassa a budaörsi utánpótlást a TAO keretében idén már akár májustól!

Sikeres pályázatunknak köszönhetően idén a megszokottnál hamarabb, már a május 31-i (2017. évre vonatkozó) társasági adó bevallása keretében is lehetősége van támogatni a Budaörsi Kézilabda Sportegyesületet, és rajtuk keresztül az utánpótlásban kézilabdázó gyerekeket. 

A törvény értelmében 2015-től kezdődően a látványcsapat-sportok támogatását egy új rendszer szerint, a NAV-on keresztül is megtehetik a vállalkozások. Év végéig összesen a tárgyévre jutó társasági adó maximum 80%-ról tehetnek nyilatkozatot a még fel nem használt keret terhére, legkésőbb a végleges éves adóbevallás időpontjáig (május 31.). Azaz amennyiben még nem ajánlotta fel a teljes keretösszegét a 2017-es évre vonatkozóan, abban az esetben ezt még május 31-ig megteheti. Az új rendszerben az adóelőlegeket továbbra is be kell fizetni az adóhatóságnak, a felajánlott adóelőleget az adóhatóság továbbítja a kedvezményezettek felé. Ezt követően a támogatók az adófelajánláshoz kötődően adójóváírást is kapnak.

Ezt követően a havi, valamint a negyedéves társasági adó előleg terhére az év további részében is jogosultak a vállalkozások felajánlást tenni a sportszervezetünk számára. A felajánlások keretében, amennyiben a kiegészítő támogatás szponzori szerződés keretében jön létre (melynek pluszköltsége nincs a normál felajánláshoz képest), abban az esetben a vállalkozásuk számára különböző megjelenési felületeket is tudunk biztosítani akár a Budaörs Handball NB I-es csapatának mérkőzésein is.

Részletekért keresse Vörös Ádám ügyvezetőt, (+36 20 361 7368) vagy Meló Ádám gazdasági igazgatót (+36 30 380 2444) telefonon, vagy sportszervezetünket a melo.adam@budaorshandball.hu e-mailcímen, vagy a budaorshandball.hu/bemutatkozas/tao/ aloldalt.

Előre is köszönjük támogatását, TEMPÓ BUDAÖRS!