Szülői és játékos értekezlet

0
771

2018. június 5-én este klubunk megtartotta első összevont, minden utánpótlás korosztályt érintő szülői és játékos értekezletét a BVUSS-ben. A Magyar Kézilabda Szövetség központi koncepciója, a Budaörs Handball szakmai irányelvei, az előttünk álló nyári felkészülési időszak és a 2018/2019-es szezon tervei, beruházásai, fejlesztései voltak terítéken.

Kezdésként a klubvezetés nevében Meló Ádám gazdasági igazgató mondott köszönetet mindenkinek az egész éves odaadó munkájáért és támogatásáért. Őt követte Neukum Tamás szakmai igazgató beszámolója, melyben tisztázta klubunk szakmai irányvonalait és az előttünk álló időszak legfontosabb terveit, tudnivalóit, szakmai együttműködéseit.

A Budaörs Handball első osztályú klubként továbbra is a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai koncepciója mentén határozza meg irányelveit. A félreértések elkerülése végett ezúton is biztosítunk mindenkit arról, hogy egyetlen nálunk versenysportoló(!) fiatal kezét sem fogjuk elengedni, aki a segítségünket kéri. Aki esetleg a jövőben nem tudja vállalni a nálunk meghatározott feltételeket, azoknak is segíteni fogunk a továbblépésben.

Zárásként a megjelentek feltehették kérdéseiket. A megfelelő minőségű kapcsolattartás végett a jövőben szeretnénk rendszeresíteni ezeket az alkalmakat, de addig is tisztelettel várjuk az érintettek kérdéseit az info@budaorshandball.hu emailcímen.

TEMPÓ BUDAÖRS!