Támogassa a budaörsi utánpótlást a TAO keretében

0
484

Társasági adóbevallása keretében 2018-ban is lehetősége van támogatni a budaörsi kézilabdát, és rajtuk keresztül az utánpótlásban sportoló gyerekeket. Havi, valamint a negyedéves társasági adóelőleg terhére már december előtt is jogosult a vállalkozása felajánlást tenni a sportszervezetünk számára. 

A látvány-csapatsportágak társasági adókedvezmény rendszere (TAO) a támogatásoknak egy olyan keretet ad, mely nemcsak a sportszervezeteknek, hanem a gazdasági társaságoknak is haszonnal járnak: a támogatás adókedvezményként is érvényesíthető, valamint költségként is elszámolható az adóalapban, ezáltal csökken az adófizetési kötelezettség.

Mire használjuk fel a felajánlásból befolyt összegeket? Az elmúlt évek során ennek a támogatási formának köszönhetően például fel tudtuk újítani a Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola kültéri sportpályáját, a sportcsarnok mellett meg tudtuk valósítani a környéken élők számára is ingyenesen használható kültéri kondiparkot, fel tudtuk ruházni utánpótlás csapatainkat, biztosítva a felkészülés és a versenyzés feltételeit.

Amennyiben a kiegészítő támogatás szponzori szerződés keretében jön létre (melynek plusz költsége nincs a normál felajánláshoz képest), abban az esetben a vállalkozásuk számára különböző megjelenési felületeket is tudunk biztosítani akár a Budaörs Handball NB I-es csapatának mérkőzésein is.

Részletekért keresse Vörös Ádám alelnököt, (+36 20 361 7368) telefonon, vagy sportszervezetünket a voros.adam@budaorshandball.hu e-mailcímen, vagy a budaorshandball.hu/bemutatkozas/tao/ aloldalt.

Előre is köszönjük támogatását, TEMPÓ BUDAÖRS!