TAO változás! Ajánlja fel akár havi, akár negyedéves adóelőlegének 80%-át a budaörsi kézilabdás gyerekeknek!

0
124

A látvány-csapatsportágak társasági adókedvezmény rendszere (TAO) a támogatásoknak egy olyan keretet ad, mely nemcsak a sportszervezeteknek, hanem a gazdasági társaságoknak is haszonnal jár. Társasági adóbevallása keretében 2019-ben is lehetősége van támogatni a budaörsi kézilabda utánpótlásban sportoló gyerekeket!

Sportágunk és klubunk komoly közösségteremtő erőt jelent szeretett városunk számára. A budaörsi sportélet zászlóshajóját képezi felnőtt női csapatunk és 350 fős utánpótlás bázisunk. Klubunk magas szinten megkerülhetetlen tényezővé nőtte ki magát a honi kézilabdában, ma már rendszeresen számítanak a válogatottakban budaörsi felnőtt és utánpótlás játékosokra.

Mire fordítjuk a TAO pénzt? Egy utánpótlás játékos edzéslehetőségének (terembérlet, edzés eszközök, képzett szakedző, egészségügyi felügyelet), versenyeztetésének (tornák, nevezési díjak, utaztatás, étkezés) és felszerelésének biztosítása éves szinten körülbelül 1 millió forintba kerül. A mindennapos működtetés mellett az elmúlt években ennek a támogatási formának köszönhetően fel tudtuk újítani a Bleyer Jakab Általános Iskola kültéri sportpályáját, a sportcsarnok mellett meg tudtuk valósítani a környéken élők számára is ingyenesen használható kültéri kondiparkot.

Amennyiben a kiegészítő támogatás szponzori szerződés keretében jön létre (melynek plusz költsége nincs a normál felajánláshoz képest), abban az esetben a vállalkozásuk számára különböző megjelenési felületeket is tudunk biztosítani akár a Budaörs Handball felnőtt bajnoki mérkőzésein is.

A vágyunk az, hogy továbbra is mellénk állnak olyan eredményes helyi kötődésű cégek és vállalkozások, akikkel osztozhatunk a terheken és a sikereken.

Részletekért keresse Meló Ádám ügyvezetőt, (+36 30 380 2444) telefonon, vagy a melo.adam@budaorshandball.hu e-mailcímen.

TEMPÓ BUDAÖRS!