Strandkézilabda: javában zajlanak az up-válogatott kiválasztók, miközben fiaink készülnek a Magyar Kupára

0
175

Idén sem marad ki a Moyra-Budaörs Handball a hazai strandkézilabda körforgásából.

Az Európa-bajnokságra készülő magyar női ifjúsági strandkézilabda válogatott első kiválasztójára tíz budaörsi utánpótlás játékos kapott meghívót. Közülük öten, Asztalos Lili, Kiss Mercédesz, Molnár Bianka, Molnár Korinna és Pelle Bettina a bő keret agárdi edzőtáborában is ott lesz 2020. június 21-23. között. A 25 fős keret itt szűkül majd tovább.

Az ifjúsági fiúknál még nagyban zajlik a kiválasztás folyamata. A múlt heti fordulóban Dezső Domonkos, Liziczay Bence, Puskás Milán valamint Juhász Gergő vett részt Budaörsről. Most hétvégén Keszler Attila bizonyíthat Agárdon.

Mindeközben a Moyra-Budaörs Handball ifjúsági fiú csapata Földes Viktória vezetésével a hétvégén megrendezésre kerülő alsóörsi strandkézilabda Magyar Kupára készül, ahonnan az első három helyezett kvalifikálhatja magát az országos döntőbe.

A strandkézilabda már hosszú ideje szerves része a budaörsi csapatok életének, annak minden élettani és sportág specifikus hatásával. A fiúk szívesen űzik ezt a sportágat, kíváncsi vagyok, hogy állják meg a helyüket a felnőttek között. Mindent elkövetünk, hogy a legjobb tudásunk szerint képviseljük klubunkat, ám eredménykényszer nem terheli a srácokat”Földes Viktória vezetőedző

Magyar Kupa (Alsóörs)
2020. június 20-21.

Férfi felnőtt – A csoport
2020. június 20. szombat
07:55 Moyra-Budaörs Handball – ESNS BHC
09:05 Lupa’s Flamingos BHC – Hír-Sat BHC
12:35 Hír-Sat BHC – Moyra-Budaörs Handball
13:45 ESNS BHC – Lupa’s Flamingos BHC
17:15 Moyra-Budaörs Handball – Lupa’s Flamingos BHC
18:25 Hír-Sat BHC – ESNS BHC

Eredménykövetés élőben az mksz.hu-n!

TEMPÓ BUDAÖRS!