Debreczeni Lora bekerült az MKSZ Tehetséggondozó Programjába

0
592

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hat 2008-2009-es születésű Moyra-Budaörs Handball játékos kapott meghívót a korosztályos kiválasztóra. Négyen tudtak részt venni a megmérettetésen és közülük Debreczeni Lora teljesítménye győzte meg leginkább a Szövetség szakembereit.

Előreláthatólag a tavaszi szünetben kerülhet sor az első képzési eseményre, – amennyiben erre a kialakult járványhelyzet lehetőséget ad.

“Szeretettel gratulálok! Lorát a 2020-as kézitáborunk után hívtuk meg Budaörsre játszani. Jó alapokat kapott az ÓKSI-nál, irányító és átlövő poszton is ígéretes tehetség. Szorgalmával kiérdemelte, hogy lehetőséget kapjon az MKSZ Tehetséggondozó Programban. Izgatottan várjuk a tavaszi indulást. Ugyanakkor azok se bánkódjanak, akik ezúttal lemaradtak a keretszűkítésnél. Ilyen fiatalon semmiről sem késtek még le. Már önmagában az, hogy meghívták őket a kiválasztóra, egy pozitív visszajelzés az eddigi munkájukról. Motivációt kell meríteni mindebből a folytatásra. Minden körülmény adott Budaörsön, hogy alázatos hozzáállással töretlen legyen a fejlődésük.”Hornyák Ágnes, Moyra-Budaörs Handball női szakágvezető