Pest megye II.: tetemes előny az elődöntőben

0
948

Fél lábbal a június 12-i Pest megye II-es fináléban van Rezsnyák Csaba alakulata. Női ifjúsági csapatunk 23 gólos előnyről várhatja a hazai elődöntő visszavágót. Szokás szerint vezetőedzőnk értékelte a lányok teljesítményét.

2021. május 22. (szombat) 13:30
Pest megye II. osztály elődöntő – 1. mérkőzés
Veresegyház VSK – Moyra-Budaörs Handball női ifjúsági 13–36 (3–20)
Legjobb lövők: Kraft 4 ill. Kiss 8 (1), Baranyi 6
Teljes jegyzőkönyv ITT!

„Szombaton Veresegyházára utaztunk a Pest megyei II-es bajnokság elődöntőjének első mérkőzésére. Felemás teljesítményt nyújtottunk ellenük az alapszakaszban, ősszel egy küzdelmes első félidő után nagyobb különbséggel győztünk idegenben, télen azonban saját hibáinknak köszönhetően Budaörsön két gólos vereséget szenvedtünk. Ilyen előzményekkel készültünk a találkozóra, melynek tétje az oda-vissza vágó után bekerülni a június 12-i fináléba. A lányokban a nagy izgalom mellett égett a bizonyítási vágy, hogy a februári fiaskóért revansot vehessünk. Fegyelmezett és harcos játékkal tudtuk semlegesíteni a hazaiak rohamait, akik sérülésektől megtizedelve nem tudtak a legerősebb keretükkel küzdeni. A nagy iramra és a gyorsasági fölényünkre nem tudtak reagálni az első 30 percben. A nagy különbség túlságosan megnyugtatott minket, így a második játékrész első felében hibát hibára halmoztunk és csak az időkérés zökkentett minket vissza a saját játékunkhoz. Örülök, hogy így játszottunk, határozott lépést tettünk a továbbjutás irányába, de ahogy egy héttel ezelőtt, ugyanúgy készülünk a visszavágóra is. Van még bőven mit csiszolni, javítani, tökéletesíteni a játékunkon, ezen gőzerővel dolgozunk tovább. Pozitívum, hogy mindenki pályára tudott kerülni és hozzátett a sikerhez. Gratulálok a lányoknak!” – Rezsnyák Csaba, MBH női ifjúsági vezetőedző

A visszavágó:
2021. május 29. (szombat) 17:00
Pest megye II. osztály elődöntő – 2. mérkőzés
Moyra-Budaörs Handball női ifjúsági – Veresegyház VSK
(Helyszín: BVUSS – Budaörs, Hársfa u. 6.)

A mérkőzésre ingyenesen beléphetnek a védettségi igazolvánnyal (plasztikkártya/EESZT mobilalkalmazások + fényképes igazolvány) rendelkező szurkolók. A találkozót élőben közvetítjük a Moyra-Budaörs Handball YouTube csatornáján.

A másik elődöntőben:
Balassa SE Balassagyarmat – Gyáli BKSE 18–24 (8–14)

TEMPÓ BUDAÖRS! 

(Fotó: budaorshandball.hu / Pozsonyi Roland)