„Emelem kalapom a csapatom előtt!” – Rezsnyák Csaba

0
1081

Ahogy arról szombaton a döntő után beszámoltunk, női ifjúsági csapatunk megnyerte a Pest megyei női felnőtt II. osztályt. Vezetőedzőnk értékelt! 

„Rengeteget készültünk a döntőre, ami szombaton a Gyál legyőzésével a FINAL 24-ben meghozta gyümölcsét. A mérkőzést megelőző héten ezzel keltünk és feküdtünk, nap mint nap átbeszéltük a taktikát, videóztunk, sokat gyakoroltunk, hogy felülkerekedjünk az ellenfelünkön. A lányok erőn felül dolgoztak, hiszen az iskolai zárás kellőképpen leterhelt mindenkit, így nem volt mindig zökkenőmentes a felkészülés.

A döntőben BL szintű szervezés, egyéni bevonulás, név szerinti mezek, ajándékok és még sorolhatnám, mi minden fogadott minket, amit itt is szeretnénk megköszönni a Pest Megyei Kézilabda Szövetség minden dolgozójának!

A mérkőzés izgalma, az élménygazdag felvezetés és a Himnusz utáni meghatottság megfogott minket, főként az első félidőben. A tervünk arra épült, hogy végig feszes védekezéssel, minél kevesebb gólon tartjuk az ellenfelünket. A kikényszerített hibáikat fizikális fölényünkkel lerohanások formájában igyekeztünk kihasználni. Mindez csak 20 perc játék után érvényesült, addigra küzdöttük le az idegességünket. Fokozatosan kezdtük átvenni az irányítást és előbb sikerült kiegyenlítenünk, majd átvennünk a vezetést, melyet a mérkőzés befejezéséig meg is tartottunk.

A védekezésünk az egész szezon legjobb teljesítménye volt, a célt el is értük a kapott 18 góllal, amihez 51%-os  extra kapusteljesítmény is társult. Ugyanakkor mindez a helyzetek befejezésénél szükséges koncentráció rovására ment. Rengeteg helyzetet hagytunk ki, hiába futottuk le a Gyált, ráadásul ahogy fáradtunk, egyre több technikai hibát követtünk el. A lányok védelmében fontos megemlítenem, hogy nem volt szerencsés döntés vadonatúj labdával játszani a mérkőzést, mert mindkét csapatnak volt vele gondja.

Nagyon boldog vagyok, hogy mindenki hozzátett a sikerhez, büszke vagyok a CSAPATOMRA, ha lenne kalapom, megemelném, gratulálok! További sok sikert kívánunk a gyáliaknak is, nagyon sportszerűen játszottak végig a mérkőzésen!

Ezúton szeretném megköszönni a szülőknek és minden kedves szurkolónknak a sok buzdítást és lelkesítést, amit egész évben kaptunk. A döntő megnyerése egy szép befejezése az itt töltött nyolc évemnek. Szeretnék az egész BUDAÖRSI KÉZILABDA CSALÁDNAK jó egészséget, további sok szerencsét, sok sikert és kellemes nyarat kívánni!” – Rezsnyák Csaba, MBH női ifjúsági vezetőedző


Pest megye II. osztály döntő
Moyra-Budaörs Handball női ifjúsági – Gyáli BKSE 23–18 (12–10)

Moyra-Budaörs Handball női ifjúsági: 
Bőle, Biró (kapusok), Baranyi 5, Torgyik 4, Kövér 3, Kiss M. 3, Pelle 2, Kele 2 (1), Eliádesz 2, Kircsi 1, Máté 1, Siyam, Kis H., Molnár B., Fazekas, Horváth Zs.
Vezetőedző: Rezsnyák Csaba

Gyáli BKSE:
Horváth M., Vargyasné Pintér (kapusok), Bánszki 6 (1), Kamper L. 3 (2), Orsós 2, Kránicz 2, Bocskai 2, Ekker 2, Vadócz 1, Bukodi, Kamper N., Kamper O., Farkas I. Orbán, Nagyné Gál, Kaizer
Vezetőedző: Faragóné Jenei Mária

Kiállítások: 10, illetve 8 perc

Sárga lap: 2, illetve 0

Hétméteresek: 1/2, illetve 3/5

Játékvezetők: Garai Balázs Róbert, Varasdi Levente Zoltán

TEMPÓ BUDAÖRS!
#bajnokcsapat #budaors #kezilabda #final24 #pestmegye #tempobudaors

(Fotó: Pest Megyei Kézilabda Szövetség Facebook)