17 C
Budaörs
2017. június 27. (kedd)
Klub Tagdíj

Tagdíj

Tájékoztató a tagdíjfizetési rendről a
Budaörsi Kézilabda Sportegyesület játékosai számára

1. A tagdíjfizetési kötelezettség onnantól kezdve él, hogy a sportoló hivatalosan belép az egyesületbe. Szezon közben érkező játékosoknak visszamenőleg értelemszerűen nem kell fizetnie.

2. Tagdíjat augusztus 1. – június 30. között kell fizetnie a játékosnak a Budaörsi Kézilabda Sportegyesület javára, július hónapban nem.

3. 2017. január 31-el a készpénzes tagdíjbefizetés megszűnik! A legtöbben már eddig is a könnyebb és egyszerűbb banki átutalást választották. Abban az esetben, ha erre valakinek nincs lehetősége, az ország bármely OTP Bank fiókjában készpénzzel befizetheti a megadott számlaszámra.

4. Tagdíjbefizetés határideje adott tárgyhó második hetének utolsó napja.

5. A tagdíj összege 2016/2017-es szezonban 5000 ft/fő/hó. Két sportoló gyermek esetén 4500ft /fő/hó, három vagy annál több esetében 4000 ft/fő/hó.

6. Tagdíjat a Budaörs Handball által biztosított csoportos és egyéni foglalkozásokon résztvevő sportolónak kell fizetnie. Tartós sérülés esetén az edzővel történt egyeztetés után a tagdíjfizetés felfüggeszthető.

7. Egyesületünk tagjainak az edzéslehetőségeken és versenyeztetésen túl ingyenes belépést biztosít felnőtt csapatunk hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzéseire, ezen felül lehetőséget kapnak további egy darab kedvezményes jegy vásárlására.

Utalni az alábbi bankszámlára tudnak,
a közleményben feltüntetve a játékos nevét és a csapatát.

Budaörsi Kézilabda Sportegyesület 
OTP Bank 
11742173-20174941

További információk és a befizetési egyenleg lekérdezése a játékos edzőjénél, vagy a melo.adam@budaorshandball.hu email címen lehetséges.

Verzió 2

Hírek