Támogatók

Értékek és célok

A Budaörs Handball a régió kiemelkedő kézilabda fellegvárává és utánpótlás-nevelő központjává kíván emelkedni. A felnőtt női együttes az élvonalban is meghatározó szerepre tör, három éven belül a nemzetközi kupában való indulást tűzte ki céljául.

A klubunk azonban nemcsak a pályán, hanem azon kívül is példaképeket állít a fiatalok elé, felnőtt játékosainak szellemiségének megfelelően az utánpótlásban is hasonló elvek mentén folytatja nevelői tevékenységét, a kiváló játékosok nevelése mellett remek embereket is szeretne soraiban tudni. Hiszen nem mindenkiből lesz professzionális kézilabdázó, de a sportban szerzett értékek, az élet egyéb területein is küzdeni tudásra sarkallják az embereket.

Társadalmi szerepvállalás

Felismertük, hogy nem elég sportszakmailag kiemelkedő teljesítményt nyújtanunk a pályán, meg kell találni azt az egyedi utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet. Klubunk elkötelezett a pályán kívüli példamutatás és a jótékonysági úttörő tevékenység mellett. Klubunk számos társadalmi kezdeményezés mellé odaállt, mind a sport, mind a kultúra vagy akár a környezetvédelmi és szociális ügyek területén is. A sportban elért kimagasló teljesítményeink súlyához méltó társadalmi szerepvállalásra törekszünk, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a jótékony célú adományozási programok létrehozását és ezek sikeres megvalósítását. Jótékonysági akcióink során a hátrányos helyzetűeket, az árvízhelyzet során a katasztrófavédelmet is segítettük.

Együttműködés

Célunk, hogy Budaörs kiemelkedő sikereinek a helyi kötődésű cégek és vállalkozások is részesei legyenek, együtt induljunk el az úton és együtt érjünk fel a csúcsra! Közös fejlődésünk, közös eredményeink hosszú távon garantálhatják a város sikerességét és népszerűségét. Csatlakozzon és valósítsuk meg közösen céljainkat, váltsuk valóra álmainkat!

Szponzoració és támogatás

A Budaörs Handball elsősorban önerőből látja el tevékenységét és szervezi feladatait. A bevételek jelentős részét az utánpótlás kiépítésére, fejlesztésére és bővítésére fordítjuk. Országos jelentőségű cégekkel már több szponzorációs és reklámszerződést kötöttünk, de emellett a helyi vállalkozások támogatására és együttműködésére is számítunk. Szerződött partnereinknek reklámfelületet és széles nyilvánosság előtti megjelenési lehetőséget biztosítunk. A megjelenési lehetőségek, felületek kombinálhatóak, akár egyenként, illetve a támogatás mértékétől függően választhatók. Lehetőség van egyszeri, szezonra szóló és havi támogatásra is igény szerint. Anyagi hozzájárulás, kedvezményes szolgáltatások felajánlását is várjuk, természetesen egyedi konstrukciók is lehetségesek.

Elérhetőség

Megállapodásunkat reklámszerződés keretében tesszük hivatalossá, mely a reklámozó részére, mint költség elszámolható.

Meló Ádám
melo.adam@budaorshandball.hu
+36 30 380 2444