Budaörs Handball – Siófok KC meccsinfó

0
87

Szombat este hat órától folytatódik az élvonalbeli pontvadászat a mieink számára. Január 14-én a K&H női kézilabda liga 11. fordulójában a Budaörs Handball a Siófok KC-t fogadja a városi sportcsarnokban. Rajtunk ne múljon, töltsük meg újra a BVUSS lelátóját és szurkoljuk ki az újabb budaörsi győzelmet! Összeszedtünk minden információt, amit érdemes tudni az összecsapás előtt.

 

K&H női kézilabda liga – 11. forduló
2016. január 14. 18:00, BVUSS
Budaörs Handball – Siófok KC

 

Részletes program

14.00 Budaörs Handball női NB I ifjúsági – Siófok KC
16.00 Budaörs Handball női NB I junior – Siófok KC
18.00 Budaörs Handball – Siófok KC

Jegyvásárlás

NB I-es bajnoki mérkőzésekre az adott meccs napján 15.30-tól a budaörsi sportcsarnokban vásárolhatnak belépőt szurkolóink. Junior csapatunk hazai találkozóira kizárólag érvényes jeggyel/bérlettel engedélyezett a belépés. Amennyiben a junior mérkőzés után elhagyják a sportcsarnokot, a pénztárban visszakapják a belépő árát. A vendégszurkolók számára külön bejáratot és pénztárt biztosítunk, hatéves kor alatt minden esetben ingyenes a belépés!

Budaörs Handball 2016/2017-es szezonra érvényes jegyárak:
Teljes árú: 1 500 Ft
Diák/nyugdíjas: 500 Ft (igazolvány felmutatása ellenében)
Budaörs Handball Klubkártyával: 500 Ft (kártya felmutatása ellenében – 1 db)
Vendég: 1500 Ft
Vendég diák/nyugdíjas: 500 Ft (igazolvány felmutatása ellenében)

Budaörs Handball Klubkártya: klubunk játékosai és dolgozói számára biztosított névre szóló, kereskedelmi forgalomba nem hozható kártya. A Budaörs Handball Klubkártya tulajdonosa számára ingyenes belépést biztosít a felnőtt csapat összes hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésére, továbbá feljogosít egy darab kedvezményes jegy vásárlására.

 

Sajtóakkreditáció

A Budaörs Handball által rendezett kézilabda mérkőzésekre az akkreditációs határidő a találkozó napját megelőző munkanap 16 óra. A Budaörs Városi Sportcsarnokba belépő újságíró/fotós elfogadja és betartja a rá vonatkozó pályarendszabályokat!

Akkreditálni ITT LEHET!

 

Általános információk

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!
Cím: Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)
További információ: +36 70 409 4863, info@budaorshandball.hu