Budaörs – Békéscsaba meccsinfó

0
8

Szombat délután 17 órától a K&H liga 14. fordulójában közvetlen riválisát fogadja hazai pályán a Moyra-Budaörs Handball. Azoknak a hazai szurkolóknak, akik a pályarendszabály előírásainak megfelelő szurkolói eszközökkel (dob, duda, kürt, kereplő, tapsrúd) érkeznek szombaton a pénztárhoz, ez alkalommal a csapat állja a jegyét! Összeszedtünk minden információt, amit érdemes tudni szurkolóinknak a szombati összecsapás előtt.

Szombaton mindenkire szükség lesz!

Szombaton 17 órától Moyra-Budaörs Handball – EUbility Group-Békéscsaba a BVUSS-ben! Azoknak a hazai szurkolóknak, akik a pályarendszabály előírásainak megfelelő szurkolói eszközökkel (dob, duda, kürt, kereplő, tapsrúd) érkeznek szombaton a pénztárhoz, ez alkalommal a csapat állja a jegyét! Gyertek szurkolni! #beharangozo #mindentbele #tempobudaors #noinbi #kezilabda #tippmix

Közzétette: Moyra-Budaörs Handball – 2019. január 31., csütörtök

K&H liga 14. forduló
2019. február 2. (szombat) 17:00
Moyra-Budaörs Handball – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE

Helyszín: BVUSS (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)
Játékvezetők: Andorka Miklós, Hucker Róbert
Versenybírók: Kanyok József, Ihász István
Játékvezető ellenőr: Soós Balázs

Teljes program:
15:00 Moyra-Budaörs Handball serdülő lány – Pénzügyőr SE (ingyenes)
kb. 16:15 Lelátó kiürítése
17:00 Moyra-Budaörs Handball – EUbility Group-Békéscsaba (K&H liga)

 

Jegyek

Azoknak a hazai szurkolóknak, akik a pályarendszabály előírásainak megfelelő szurkolói eszközökkel (dob, duda, kürt, kereplő, tapsrúd) érkeznek szombaton a pénztárhoz, ez alkalommal a csapat állja a jegyét! 

NB I-es bajnoki mérkőzésekre jegyet elővételben az aktuális meccs hetében hétköznapokon 10-16 óra között a BVUSS (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.) kézilabda irodájában SZEMÉLYESEN KÉSZPÉNZZEL lehet vásárolni. Online jegyvásárlásra nincs lehetőség!

Belépőt FOGLALNI a jegy@budaorshandball.hu email címen lehet. A félrerakott jegyeket a mérkőzés kezdete előtt minimum 40 perccel át kell venni pénztárainknál. A klub fenntartja a jogot, hogy az időben át nem vett foglalásokat törölje.

Mérkőzésnapokon egy órával a kezdés előtt a budaörsi sportcsarnok bejáratainál vásárolhatnak jegyet kizárólag KÉSZPÉNZZEL a szurkolók.

 

VIP jegyek

A VIP belépő tulajdonosainak külön parkolóhelyet, bejáratot, ülőhelyet és VIP fogadást biztosítunk. Korlátozott számban elérhető, foglalni és érdeklődni a vip@budaorshandball.hu email címen lehet.

 

Legyen Tiéd a kezdődobás!

Végezd el te a kezdődobást a Moyra-Budaörs Handball következő bajnoki mérkőzésén, vagy ajándékozd ezt a felejthetetlen élményt ismerősödnek, barátodnak, gyermekednek! Klubunk a 2018/2019-es szezontól nyilvánosan is meghirdeti a kezdődobás lehetőségét. Érdeklődni és jelentkezni az info@budaorshandball.hu e-mail címen lehet.

A kezdődobás ára NB I-es bajnoki mérkőzéseken az első félidő előtt 20 ezer forint, a második előtt – amennyiben elkel az első félidő is – 10 ezer forint. A kezdődobó természetesen egy vendéget is meghívhat magával a BVUSS-be az adott mérkőzésre.

 

 

A játékhét további mérkőzései:

2019. január 30. (szerda)
18:00 DVSC – Siófok

2019. február 1. (péntek)
18:30 Mosonmagyaróvár – Kisvárda

2019. február 2. (szombat)
18:00 DKKA – Vác

2019. február 3. (vasárnap)
18:00 ÉRD – Eszterházy SC

 


Általános tudnivalók

A vendégszurkolók számára 100 db belépőjegyet, külön bejáratot és pénztárat biztosítunk.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Email: info@budaorshandball.hu
Telefon: +36 70 409 4863
Cím: Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)

TEMPÓ BUDAÖRS!